EXPOZIŢIA DE GRUP – “Când m-am suit pe curcubeu”

IMPORTANT: 1 iunie 2014  – creaţiile realizate de copii vor fi incluse în ALBUMUL lansat în premieră de Şcoala JUNIOR şi Branding Personal.

Şcoala JUNIOR a Universităţii Alexandru Ioan Cuza împreună cu compania BRANDING PERSONAL vă invită să vizitaţi expoziţia de pictură dedicată copiilor.

Cu această ocazie se va lansa şi albumul de artă cu creaţii diverse în care vor fi expuse  peste 200 de lucrări realizate de 63 de copii cu vârste între 5 si 12 ani.

Scopul acestui eveniment este acela de a încuraja antreprenoriatul în domeniul artelor de la vârste fragede dar şi de a atrage atenţia asupra necesităţii implicării companiilor private în susţinerea artelor şi a atelierelor artistice pentru copii, prin intermediul acestora susţinându-se educaţia artistică.

Vernisajul va fi  urmat de un program artistic, concert de pian şi dansuri.

Vă invităm să veniţi cu mic cu mare să vedeţi ce picturi pot face copiii care lucrează cu artiştii!

Haideţi să-i încurajăm pe artiştii nostri (având în vedere că este expoziţie cu vânzare), să le arătăm că le apreciem performanţele de până acum şi să le dezvăluim noi orizonturi înspre care îşi pot îndrepta zborul.

Atmosfera va fi “îndulcită” cu prăjituri de casă şi cu ceaiuri de fructe.

Contăm pe prezenta dumneavoastră, garantându-vă în schimb multă veselie şi profunde sentimente de mulţumire sufletească!

Vă aşteptăm La Magdi !

 

Leave a Reply