Misiuni Economice

Din dorinţa de a oferi oamenilor de afaceri oportunităţi investiţionale şi de stabilirea unei cooperări pozitive dintre ţări, Branding Personal organizeaza periodic misiuni economice.

Aceste evenimente se adreseaza companiilor din diverse sectoare de activitate (industria auto si cai ferate, industria alimentaţiei şi agricultură, industria lemnului şi a mobilei, servicii financiare si IT, etc.) si sunt organizate cu scopul de a impulsiona dezvoltarea economică.

In cadrul misiunilor economice se organizeaza întâlniri bilaterale şi multilaterale între participanţi, care îşi propun să contribuie la consolidarea relaţiilor comercial-economice şi realizarea unor proiecte comune de afaceri.

Bruxelles – OPEN DAYS –  Vizitarea Institutiilor Europene

Din dorinţa de a oferi oamenilor de afaceri posibilitatea de a cunoaşte mai bine rolul şi modul de funcţionare, al Institutiilor Europene, Branding Personal organizeaza periodic misiuni economice la Bruxelles.

Vizita in cadrul Parlamentului European durează două ore şi consta intr-o prezentare generală, oferită de către un funcţionar European, in limba romana, a rolului şi modului de funcţionare a Institutiilor Europene, care cuprinde si o sesiune de intrebari si raspunsuri, precum si o vizita a hemiciclului . Aceasta poate fi urmată de o discuţie cu un eurodeputat, dacă lucrările parlamentare permit acest lucru sau se pot stabili din timp discutii cu europarlamentari pe mai domenii specifice de interes.
În timpul şedinţelor Parlamentului European, grupurile pot asista „în direct” la dezbateri, din tribuna vizitatorilor.

Vizitarea Instituţiilor Europene sau asistarea la şedinţele plenare sau la alte evenimente importante pot fi organizate în cele trei locuri de desfăşurare a activităţilor: Bruxelles, Strasbourg şi Luxemburg. Urmatoarele misiuni in anul 2011 vor fi in lunile mai, iulie si octombrie.

 

OPEN DAYS– 10-13 Oct.2011